Čas za božansko razvajanje

Doživite nepozaben romantični ali družinski oddih v zeleni idili in si privoščite pravo razvajanje v edinstvenem podeželskem wellnessu, ki vam omogoča popolno sprostitev na kar 80 m2.

 

Naša turistična kmetija vam ponuja priložnost za kraljevske užitke, saj vas čaka izjemna izkušnja v velikem wellnessu. Tukaj boste pozabili na vsakodnevne skrbi in se popolnoma posvetili sebi in svoji boljši polovici.

 

Na voljo imate sodobno finsko in infrardečo savno, ob katerih lahko uživate v bazenu z mehurčki in hladni kopeli, kasneje pa se sprostite v prijetnem prostoru za počitek ali na lastni prostorni terasi, od koder se odpira čudovit razgled na Boč in Donačko Goro.

 

Za vaše popolno razvajanje bomo poskrbeli s svežim sadjem, domačimi zeliščnimi čaji, osvežilno vodo in kapljico odličnega domačega vina.

 

Ponudite si nekaj posebnega in se odmaknite od vsakdanjega vrveža na naši družinski kmetiji. Sprostite se v velikem podeželskem wellnessu, ki ga ponuja naša turistična kmetija. Rezervirajte svoj čas za nepozaben wellness oddih, ki vam ga omogoča naša kmetija. Uživajte v razvajanju, udobju in razgledu ter si privoščite dragocene trenutke zase in svoje bližnje.

 

*Wellness se na kmetiji uporablja individualno, zakupa pa traja minimalno dve uri.

CENA DVOURNEGA NAJEMA JE 70 € za dve osebi

cena triurnega najema je 90 € za dve osebi

VSAKA DODATNA URA 20 €.

Rezervirajte si termin

  finska savna

  Finska savna je osnovna zvrst savne z visoko temperaturo (od 70 do 100 stopinj C) in nizko relativno zračno vlago (od 20% do 5%).
  Že v prazgodovini so ljudje poznali različne osvežilne kopeli, ki jih lahko smatramo za predhodnice savne. Prava savna pa je doživela svoj resnični razmah v 20. stoletju, ko se je iz skandinavskih dežel razširila po vsem svetu.
   
  Finska savna preprečuje tako psihični kot fizični stres, zmanjšuje bolečine in napetosti v mišicah in sklepih, pospeši delovanje notranjih organov in izboljša splošno dobro počutje. Izboljša se krvni obtok, kar pomeni tudi boljšo prekrvavitev kože.
   
  Kozmetična nega se kaže v pospešenem znojenju, kar je pomembno za izločanje soli in strupenih snovi iz telesa, čistijo pa se tudi kožne pore.

  INFRARDEČA savna

  Prijetna toplota infrardečih žarkov, ki prodira do 4 centimetre globoko v telo in segreva tudi notranje organe, ima izjemno veliko zdravilnih učinkov na telo.
  Pospešita se prekrvavitev telesa in presnova, močno se poveča poraba kalorij. Infrardeči žarki pripomorejo tudi k hitrejšemu okrevanju po poškodbah in k lajšanju bolečin v mariskaterem delu telesa, so pa koristini tudi pri premagovanju glavobola in izčrpanosti ter pomagajo pri motnjah spomina, nizkem ali visokem krvnem tlaku, neješčnosti in zaprtju.
  Prednost infrardeče savne je tudi ta, da so temperature le okoli 50 do 60 stopinj Celzija, zato je tovrstna savna primerna in predvsem bolj varna tudi za ljudi s težavami srca in ožilja.

  NAŠI CERTIFIKATI