WELLNESS

Malokdaj si vzamemo čas drug za drugega. Wellness na naši kmetiji pa je zasnovan tako, da se lahko odklopite od vsakdanjih naporov, stresa in se popolnoma sprostite. V wellnessu imate na voljo finsko ter infrardečo savno, bazen z mehurčki, kad z mrzlo vodo in prostor za počitek. 
Na 80m2 imajo gostje na voljo še sadje, domače zeliščne čaje, vodo ter kapljico domačega vina. Wellness na kmetiji se uporablja individualno. 
Zakup traja minimalno 2 uri, lahko tudi več.

ZUNANJA TERASA S RAZGLEDOM

Čeprav se naš wellness nahaja v kletnih prostorih, imate na voljo tudi lastno zunanjo teraso, kjer se boste lahko nadihali svežega zraka in sproščali ob pogledu na Boč in Donačko Goro.

CENA DVOURNEGA NAJEMA JE 65€ za dve osebi

cena triurnega najema je 85€ za dve osebi

VSAKA DODATNA URA 15€.

Rezervirajte si termin

finska savna

Finska savna je osnovna zvrst savne z visoko temperaturo (od 70 do 100 stopinj C) in nizko relativno zračno vlago (od 20% do 5%).
Že v prazgodovini so ljudje poznali različne osvežilne kopeli, ki jih lahko smatramo za predhodnice savne. Prava savna pa je doživela svoj resnični razmah v 20. stoletju, ko se je iz skandinavskih dežel razširila po vsem svetu.
 
Finska savna preprečuje tako psihični kot fizični stres, zmanjšuje bolečine in napetosti v mišicah in sklepih, pospeši delovanje notranjih organov in izboljša splošno dobro počutje. Izboljša se krvni obtok, kar pomeni tudi boljšo prekrvavitev kože.
 
Kozmetična nega se kaže v pospešenem znojenju, kar je pomembno za izločanje soli in strupenih snovi iz telesa, čistijo pa se tudi kožne pore.

INFRARDEČA savna

Prijetna toplota infrardečih žarkov, ki prodira do 4 centimetre globoko v telo in segreva tudi notranje organe, ima izjemno veliko zdravilnih učinkov na telo.
Pospešita se prekrvavitev telesa in presnova, močno se poveča poraba kalorij. Infrardeči žarki pripomorejo tudi k hitrejšemu okrevanju po poškodbah in k lajšanju bolečin v mariskaterem delu telesa, so pa koristini tudi pri premagovanju glavobola in izčrpanosti ter pomagajo pri motnjah spomina, nizkem ali visokem krvnem tlaku, neješčnosti in zaprtju.
Prednost infrardeče savne je tudi ta, da so temperature le okoli 50 do 60 stopinj Celzija, zato je tovrstna savna primerna in predvsem bolj varna tudi za ljudi s težavami srca in ožilja.

NAŠI CERTIFIKATI