SOBA 3 (2+1)

Ponujamo vam izjemno doživetje bivanja v naši čudoviti sobi. Ta udobna nastanitev v prijetni mansardi vam skupaj s slikovitim podeželjem ponuja obilo udobja in miru, ki vas bo navdušilo.

 

Sprehodite se lahko na prostorno teraso, kjer vas bo pričakal osupljiv razgled, ki sega vse do Kamniško-Savinjskih Alp. Občudujete lahko tudi slikovit razgledni stolp na Rudnici v občini Podčetrtek, ki dodaja čarobno noto vašemu bivanju.

 

V vseh letnih časih boste tukaj uživali v nepozabnih sončnih zahodih, ki bodo obogatili vaše doživetje pravljičnega oddiha.

 

Sprostite se lahko v lastni kopalnici s prijetno prho, uporabite sušilec za lase in kakovostni toaletni pribor. Urejeno je tudi centralno ogrevanje, tako da je vaše bivanje prijetno ne glede na letni čas. Obenem poskrbimo za vedno sveže brisače in posteljnino.

 

Ne zamudite priložnosti za edinstven družinski in wellness oddih na naši turistični kmetiji. Rezervirajte svoj prostor v naši očarljivi sobi in doživite popolno sprostitev ter čar narave. Uživajte v udobju, razgledih in čarobnem vzdušju naše turistične kmetije. Pohitite s svojo rezervacijo, da boste lahko doživeli nepozabno izkušnjo, prilagojeno vašim željam.

Internet
Klimaanlage
Kurtaxe (Erwachsene)
Kurtaxe (Kinder)
Hišni ljubljenčki
Frühstück
Večerja (18.00 eur)
Večerja otroci do 5,99 let (9.00 eur)
Večerja otroci od 6 do 11 let (12.60 eur)

UNSERE ZERTIFIKATE