IZ ZAKULISJA

Tri generacije, ki pišejo edinstveno zgodbo

Autor Mitja Kobal, Karata-Film

Autor Mitja Kobal, Karata-Film

Obiščite Turistično kmetijo Marjanca, kjer vas pričakujemo člani družine Černogoj, ki s srcem ustvarjamo in dajemo utrip tej pravljični destinaciji.

Vaše najmlajše bomo razveselili z nepozabnim doživetjem na naši družinski kmetiji. Otroci se bodo lahko spoznali z našimi domačimi živalmi, med katerimi so pujski, račke, kokoške in muce. Posebna atrakcija so oslički: Jagoda, Pauli, Lili in Fredi, ki so pripravljeni na občasno jahanje s strani najmlajših gostov. Prav tako vas bodo očarali jeleni ‘damjaki’, ki se sprehajajo po prostranih pašnikih. Seveda pa se ne bodo mogli upreti niti naši prikupni poni samički Neli, ki vedno veselo pričakuje priboljške iz otroških rok.

 

Po želji pripravimo okusen jutranji ali večerni obrok iz domačih sestavin, ki jih pridelamo sami ali odkupimo od pridnih lokalnih pridelovalcev.

 

Na vsakem koraku smo tu za vas – dedi Vinko, babica Emica, gospodar David z ženo Tino ter tri prikupne deklice Zala, Hana in Lara. Vaša družinska kmetija za popoln wellness oddih vas pričakuje! Rezervirajte svoj čas pri nas in doživite nepozabno izkušnjo na Turistični kmetiji Marjanca, ki zagotavlja odličen družinski oddih!

UNSERE ZERTIFIKATE