EASTER (2 + 2)

Dobrodošli v eni izmed naših prostornih očarljivih sob na turistični kmetiji, kjer vam nudimo edinstveno doživetje družinskega oddiha in wellness užitkov. Poimenovana je po izjemno redki roži Velikonočnici, ki raste v neposredni bližini.

 

Z izjemnim razgledom skozi okna se vam odpre panoramska slika okolice, ki se razprostira vse do vrhov Boča. Prav tako lahko na lastnem balkonu uživate pri ob čarobnem opazovanju sončnih vzhodov in zahodov ter se poglobite v naravno lepoto okolice.

 

Velikonočnica je obogatena tudi z manjšo kuhinjsko nišo, ki vam omogoča pripravo osvežilne skodelice kave ali hitrega prigrizka. Seveda pa vam je na voljo tudi možnost, da se prepustite našim kulinaričnim užitkom, saj vam postrežemo z okusnimi dobrotami, ki jih pridelamo kar na naši družinski kmetiji. To je priložnost, da okusite sveže lokalne sestavine in se povežete z okusom podeželskega življenja.

 

Soba je opremljena z lastno kopalnico, ki vključuje udobno prho, sušilec za lase in kakovostni toaletni pribor. S centralnim ogrevanjem bomo v hladnejših poskrbeli za prijetno temperaturo, medtem ko boste lahko vi izbirali med široko paleto satelitskih TV programov.

 

Družinski ali wellness oddih na naši turistični kmetiji je popolnoma prilagojen vašim potrebam. Rezervirajte svojo namestitev še danes in se prepustite nepozabnemu doživetju v objemu narave.

Internet
Klimatska naprava
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Zajtrk
Dinner (14.00 eur)
Dinner for children up to 5.99 years (7.00 eur)
Dinner children from 6 to 11 years (9.80 eur)

OUR CERTIFICATES