ROOM 2

Vabljeni v udobno sobo, ki se nahaj v mansardi. Z balkona se vam bo razprostiral nepozaben razgled, ki sega daleč naokrog – od vrhov Kamniško-Savinjskih Alp do razglednega stolpa na Rudnici v občini Podčetrtek. Med vašim bivanjem toplo priporočamo, da si vzamete čas in obiščete to čudovito lokacijo.

 

Naša soba vam ponuja izjemno doživetje v vseh letnih časih, z edinstvenim pogledom na nepozabne sončne zahode, ki jih lahko opazujete kar iz udobja svoje sobe.

 

Soba je opremljena s centralnim ogrevanjem, lastno kopalnico, ki vključuje udobno prho, praktičen sušilec za lase in kakovosten toaletni pribor. Da bo vaše bivanje še prijetnejše, redno zagotavljamo sveže brisače in posteljnino ter poskrbimo za vse ostale detajle.

 

Ne zamudite priložnosti za edinstven wellness oddih na naši turistični kmetiji. Rezervirajte svoj prostor in se pripravite na izjemno izkušnjo bivanja. Uživajte v udobju, razgledih in čarobnosti, ki jih ponuja naša posebna soba v mansardi. Pohitite s svojo rezervacijo ter doživite družinski oddih na naši turistični kmetiji že danes.

Internet
Klimatska naprava
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Hišni ljubljenčki
Zajtrk
Večerja (18.00 eur)
Večerja otroci do 5,99 let (9.00 eur)

OUR CERTIFICATES