ACTIVITIES

AKTIVNOSTI ZA VSO DRUŽINO

Domače živali, igrala, vožnja s traktorjem in še več…

Na družinski kmetiji nudimo številne možnosti preživljanja prostega časa za vse generacije. Obiščite nas ter sebi in svojim otrokom privoščite nepozabno izkušnjo v idiličnem podeželskem okolju.

 

Ponujamo veliko (otroško) igrišče, kjer boste lahko uživali skozi ves dan. Najmlajše bodo pritegnili trampolin, gugalnice in tobogani, malce starejši pa boste uživali v namiznem tenisu, badmintonu, nogometu in ostalih športnih igrah. Ob tem vas gospodar David lahko odpelje na posebno vožnjo s traktorsko prikolico – kam, pa naj zaenkrat ostane še majhna skrivnost.

 

Malčke navadno nič ne navduši bolj kot druženje z našimi domačimi živalmi. Zjutraj in zvečer se ponudi priložnost je priložnost za krmljenje pujskov, račk, kokošk, jelenov v ogradi in številnih drugih prijaznih bitij. Prav tako se ponudi možnost pobiranja čisto pravih jajčk.

 

Prav tako otroke vedno znova razveselita oslička Jagoda in Pauli, ki ju je možno (če sta dobre volje) tudi jezditi. Sicer pa ju vsak dan peljemo na pašo in zvečer znova pripeljemo nazaj v hlev.

Seveda pa ne smemo pozabiti še na prikupno poni samička Neli, ki je vedno vesela priboljškov.

IZLETI IN AKTIVNOSTI

Slikovita okolica kot na pladnju ponuja številne možnosti za aktivno sprostitev v naravi. Tu je nekaj izletov, ki jih lahko opravite peš ali s kolesom med vašim bivanjem pri nas:

VZPON NA BOČ

Boč, eden izmed vrhov v Karavankah, se nahaja pred Donačko goro in Macljem ter ponuja dva enako visoka vrhova, oddaljena le pet minut hoje. Na enem vrhu so oddajniki in vojaški objekti, na drugem pa vas pričakuje razgledni stolp, visok 20 metrov, ki nudi čudovit razgled po vzhodni Sloveniji.

 

 

Tower of the Mine

The Tower of Love Žusem

VZPON NA DONAČKO GORO

Donačka gora, vrh severno od Rogatca, nudi razgled na bližnjo in daljno okolico. Z vrha se v lepem vremenu razprostira razgled od Kamniško-Savinjskih Alp do Pohorja. Vrh ima dva skoraj enako visoka vrhova, zahodnega in vzhodnega. Večina planincev se vzpne na zahodni vrh, medtem ko je vzpon na vzhodni del tehnično zahtevnejši.

CYCLING AROUND THE SURROUNDINGS

Rogaška Slatina je odlična destinacija za ljubitelje kolesarjenja. Njena okolica je prepletena z zanimivimi kolesarskimi stezami in potmi, ki vodijo skozi naravne in kulturne znamenitosti. Tudi gozdne poti so primerne za kolesarjenje in vse bolj popularno nordijsko hojo. V bližini najdete tudi športne objekte, kjer lahko izvajate kakovostne treninge.

 

Vabimo vas, da izkoristite vse te aktivnosti med vašim bivanjem na naši turistični družinski kmetiji. Uživajte v naravi, raziskujte okolico in se prepustite aktivnemu wellness oddihu. Rezervirajte svoj čas in doživite nepozabne trenutke med raziskovanjem okoliških znamenitosti.

GUIDE TO MORE THAN 15 CYCLING TRAILS

Map of cycling routes

OUR CERTIFICATES