ROOM IZABELA

Vabimo vas v prikupno sobo v pritličju turistične kmetije Marjanca, kjer boste našli vse, kar potrebujete za sproščujoč wellness oddih v naravnem okolju.

 

Naša družinska kmetija vam ponuja nepozabno izkušnjo bivanja na podeželju, kjer se lahko prepustite čarom narave in uživate v udobju naše sobe.

 

Pika na i je osupljiv razgled na slikovito Donačko Goro, ki je idealna izbira za (družinski) pohod. Okoliška narava vas vabi, da jo raziskujete in doživite vsak kotiček njenega čarobnega okolja.

 

Soba Izabela vam nudi vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Opremljena je z lastno kopalnico, centralnim ogrevanjem ter televizorjem s satelitskimi programi za razvedrilo. Vključena je tudi zasebna kopalnica s prijetno prho, sušilcem za lase in kvalitetnim toaletnim priborom, da se boste počutili kot doma. Prav tako so vedno na voljo sveža posteljnina in brisače.

 

Turistična kmetija Marjanca je vaša destinacija za pristno družinsko vzdušje ali wellness oddih dvoje sredi neokrnjene narave. Rezervirajte svoj prostor v Sobi Izabela in se pripravite na izjemno izkušnjo na naši turistični kmetiji.

Internet
Klimatska naprava
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Zajtrk
Večerja (18.00 eur)
Večerja otroci do 5,99 let (9.00 eur)
Večerja otroci od 6 do 11 let (12.60 eur)

OUR CERTIFICATES