CHERRY ROOM

Sodobno opremljena soba Češnja je prava poslastica za obiskovalce na naši turistični kmetiji, kjer združujemo udobje in raznolike možnosti za wellness oddih. 

 

Soba se nahaja v pritličju, neposredno ob vhodu, zato je odlična izbira tudi za goste z omejenimi gibalnimi sposobnostmi.

 

Velika panoramska okna in priročen balkon vam omogočajo, da se prepustite osupljivemu razgledu na zunanji bazen in slikovito goro Boč, ki kar kliče po (družinskem) pohodu – odlična priložnost, da se povežete z naravo in se odpravite na raziskovanje tega čudovitega okolja.

 

V sobi Češnja vas čaka udobje na vsakem koraku. Na voljo vam je televizor s široko izbiro satelitskih programov, lastna kopalnica s prijetno prho, sušilec za lase in skrbno izbran toaletni pribor. Ne skrbite za temperaturo ob hladnejših dneh, saj je poskrbljeno za centralno ogrevanje, ki vam omogoča prijetno bivanje ne glede na letni čas.

 

Pridite in doživite edinstveno izkušnjo na naši turistični kmetiji. Soba Češnja vam nudi vse, kar potrebujete za družinski oddih ali wellness sproščanje, vključno z razgledom, ki vam bo vzel sapo. Rezervirajte svoj termin zdaj ter se pripravite na nepozabno bivanje na Turistični Kmetiji Marjanca.

Internet
Klimatska naprava
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Zajtrk
Dinner (14.00 eur)

OUR CERTIFICATES