ROOM 4

Vabljeni v našo udobno in prostorno mansardno sobo na družinski turistični kmetiji, kjer boste doživeli edinstven wellness oddih v prijetnem okolju.

 

Do sobe, kamor vas popeljejo le kratke stopnice, boste uživali v zasebnosti, ki jo nudi ta prijazen kotiček naše kmetije.

 

Soba se ponaša z dvema sodobnima spalnicama. V eni vas pričakuje udobna zakonska postelja in raztegljiv kavč za večjo prilagodljivost glede namestitve. V drugi spalnici pa je udobna enojna postelja, ki vam zagotavlja sproščen spanec.

 

Za vaše udobje smo poskrbeli tudi z lastno kopalnico, opremljeno s sodobno prho, sušilcem za lase in toaletnim priborom. Redno skrbimo za sveže brisače in posteljnino, tako da je vaše bivanje še bolj brezskrbno.

 

Ne odlašajte, rezervirajte svoj oddih na naši turistični kmetiji in si privoščite družinski oddih. Uživajte v udobju in prostornosti naše sobe ter odkrijte čare kmetijskega življenja. Pohitite s svojo rezervacijo, da boste lahko doživeli nepozaben wellness oddih, prilagojen vašim željam.

Internet
Klimatska naprava
Turistična taksa (odrasli)
Turistična taksa (otroci)
Hišni ljubljenčki
Zajtrk
Večerja (18.00 eur)
Večerja otroci do 5,99 let (9.00 eur)
Večerja otroci od 6 do 11 let (12.60 eur)

OUR CERTIFICATES